Het Vierkante Ei 2009

vierkante_ei_19Ik heb meegedaan aan “Het Vierkante Ei 2009”, zie deze link voor meer informatie. Omdat ik zelf in Engeland was tijdens de voorronde in het Van Abbemuseum in Eindhoven op 28 maart, is mijn zoon met het deelnemende schilderij op pad geweest. Hier wat foto’s van de dag. Ik ben helaas niet verder naar de volgende ronde, maar aan de reacties van veel aanwezigen was te merken dat ze het schilderij erg mooi vonden. Over twee jaar doe ik weer mee.

Grappig detail is dat mijn zoon tijdens het ophangen van de werken nog opmerkte tegen iemand dat er duidelijk een werk uitsprong, en dat dat werk uiteindelijk ook een van de twee groepswinnaars werd.

Comments

There are currently no comments on this post, be the first by filling out the form below.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.