Eerste expositie 8opKunst

Het kunstcollectief 8opKunst exposeerde op zondag 3 maart in de kapel van het Withof in Etten-Leur.
Het was de eerste keer dat de groep naar buiten trad. De groep amateurkunstenaars komt voort uit de Kunstkring en bestaat uit Jaap van Houdt, Guus Kortenraij, Christ Luijkx, Jan Mulders, Peter Schoenmakers, Henk Verwaal, Frans Vogels en Riet Vriens. Acht kunstenaars dus, maar de 8 in hun naam 8opKunst slaat ook op hun achting voor de kunst. De expositie in de kapel werd muzikaal opgeluisterd door The Old Fashioned Quartet, die net als de kunstenaarsgroep afkomstig zijn uit Etten-Leur.

Comments

There are currently no comments on this post, be the first by filling out the form below.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.